همایش ازدواج و فرزندآوری با حضور اساتید و طلاب در مدرسه علمیه حضرت حکیمه سلام الله سپاهانشهر برگزار گردید.
در این همایش رمضان بصیری استاد حوزه و دانشگاه گفت :در رابطه با خانواده و فرزند، تک فرزندی و چند فرزندی دو دیدگاه وجود دارد:
1.رویکرد کلی. 2. دیدگاه دینی و اعتقادی
وی در توضیح رویکرد اول گفت: اساس ازدواج براساس لذت طلبی و آرامش است که به وسیله همسرتان آرامش پیدا میکنید و بین تان مودت و دوستی و رحمت باشد.بر این اساس فلسفه ازدواج آرامش، بقای نسل و تولید نسل است.
رویکر دوم را اینگونه تعریف کرد: ما ازدواج میکنیم تا با رسیدن به آرامش ، فرزندان سالم و متدین به اعتقادات دینی را در راه مسیر خدا پرورش بدهیم.
زن و مرد با ازدواج وارد یک حریم شخصی 2 نفره میشوند در واقع حصاری دور هم میکشند و هر چه این حصار ضخیم تر باشد آرامش آنها نیز بیشتر میشود
وی دیدگاه روانشناشی غربی را بیان کرد: مادیون می گوید فرزند نباشد چون آرامش پدر و مادررا به هم میزند اولین فریاد فرزند بعد از تولد جدایی پدر و مادر از همدیگر است.
وی تصریح کرد: فرزند باعث محکم شدن پایهی مادر میشود ولی این نباید باعث شود که فرزندو مادر در دایر اول و پدر در دایره دوم باشد که این باعث خیلی اختلافات میشود که حدود 80 درصد طلاق ها به خاطر روابط شخصی زن و شوهر است چه قبل از فرزندآوری چه بعد از فرزندآوری.
وی راه حل را اینگونه بیان کرد: در ابتدای ازدواج خوبی های مرد را دیدیم الان هم خوبی ها را ببینیم و بدی ها را بزرگنمایی نکنیم.
مرد و زن باید لباس هم بشوند، عیبهای همدیگر را بپوشانند.
وی خاطرنشان کرد:عوارض تک فرزندی شامل:
1. خود محوری :این انسان دیگر نمیتواند با کسی زندگی کند یعنی خود، محور تمام تصمیم گیریها میشود
2. تمایل بازی با دوستان خیالی
3.مشکلات تعاملات اجتماعی: در گفتگو شنوایی و دقت دچار مشکل میشود.
4. رشد و استقلال فکری و عاطفی ندارد دنیا را از دید بزرگسالان میبیند به خاطر همین از دوره ی نوجوانی به دوره ی بزرگسالی می رود.
5.محدود شدن افق دید آنها
6.تضعیف شبکه خویشانودی
7.جایگزینی رسانه برای تنهایی کودکانتان
می باشد.این جلسه یک و نیم ساعت به طول انجامید و با اهدای بسته فرهنگی شامل بروشور افزایش جمعیت به حضارو اهدای هدیه به طلاب ،کادر که در سال جاری فرزند دار شده بودند ، پایان پذیرفت.
فرم در حال بارگذاری ...